Activitats 2010

Durant l'any 2010, la Penya ha organitzat cada dijous i diumenges una sortida amb bicicleta de un recorregut de setanta a noranta quilòmetrs, amb sortida i arribada a l'Arboç.

 

Una vegada a l'any, celebrem un esmorzar social que està obert a tots els socis. Aquest any, en una vinya del camí del Papiol, el vam celebrar el dia 18 d'Abril. El menú va consistir en carn a la brasa, xató i postre.

 

Com cada any, pel volt de final de Maig o principis de Juny, la Penya organitza una excursió que consisteix a anar amb biciclta de carretera des de l'Arboç a un lloc distant per tornar després amb autocar. Aquest any, com a sortida llarga, vam triar Berga-Rasos de Peguera. El dia 22 de Maig, l'Arboç Berga, 148 km, i el dia 23, Berga Rasos de Peguera, 42 km.

 

Cursa ciclista de la Festa Major que la Penya organitza el mes d'Agost de cada any. Consisteix en una contrarrellotge individual que en diem PUJADA A LA BADALOTA amb un recorregut aproximat de 1.600 m.

 

Durant l'any, també es fan quatre o cinc sortides que acostumen a ser més llargues que les habituals dels diumenges, amb bicicleta de carretera o mountain-bike.