Informació quotas 2012

PENYA CICLISTA

L’ARBOÇ

 

 

Assumpte:

INFORMACIÓ COBRAMENT DE QUOTES

 

 

Benvolguts socis,

 

 

Com ja haureu pogut comprovar, enguany hem avançat el cobrament de les quotes de soci i això té la seva explicació.

 

La lògica és que totes les associacions cobrin les seves quotes a l’inici de l’exercici, (p.ex.: comunitats de veïns, assegurances, mútues, etc ).

 

Per aquest motiu, la Penya Ciclista ha cregut assenyat trencar la inèrcia vigent fins ara de passar el rebut a finals d’any i s’ha optar per avançar aquest tràmit a meitat de l’any, en un mes en el qual acostuma haver-hi dues pagues amb l’ànim de fer menys feixuc aquest compliment .

 

Tenint en compte que la nostra associació té unes despeses previstes de cara a la Festa Major, la nova junta va considerar pertinent aplicar aquesta mesura perquè no és lògic estar descapitalitzats tot l’any i no passar els rebuts a pilota passada.

 

Agrairem que entengueu la determinació presa amb el ben entès que fins al juny de l’any 2013 ja no es passarà al rebut corresponent a l’any que ve.

 

Disculpeu les molèsties que aquest avançament us hagi pogut provocar.

 

 

Atentament,

 

 

Jaume Auví Miró

President

 

 

 

L’Arboç, 25 de juny de 2012

FEU UN ULL A AIXÒ

 

Nombre: Manel

Dirección de email: Manolovik@hotmail.com

Mensaje: Os agradecemos q nos dejárais participar el año pasado en vuestra famosa cronoescalada de finales de agosto, si os apetece estaremos atentos por la fecha pero igual estaría bien q no dierais tants trofeos a los no socios. El esfuerzo q haceis es muy grande y la fiesta es para vosotros. De todos modos muchas gracias por vuestra generosidad. Fotos del año pasado. http://manolotusinu2010.blogspot.com.es/2011/08/cronoescalada-festa-major-de-larboc.html

29-08-2012

Nombre: Manuel Méndez

Dirección de email: Manolovik@hotmail.com

Mensaje: Muchas gracias por todo, qué pena q no participara mas gente pero ahí estuvimos unos cuantos corriendo y pasando una muy buena tarde. Gracias por el esfuerzo que haceis y el emutido muy bueno... os dejo mi pequeña crónica. Un abrazo. http://ciclismoninja.blogspot.com.es/2012/08/xxvi-cronoescalada-del-arboc.html

29-08-2012

Nombre: Angel F. Santos

Dirección de email: angel.santosgonzalez@gmail.com

Mensaje: Hola, solo quería dejaros el link de mi blog, donde he colgado las fotos de la cronoescalada a la Badalota.
Un saludo.

http://angelfsantos.blogspot.com.es/2012/08/cronoescalada-la-badalota.html

Ja hi ha loteria de nadal